Rekenspelletjes Groep 3


Veel kinderen hebben een laag aandachtspan en schakelen snel over naar iets wat zij wel leuk vinden. Daarom hebben wij de categorie rekenspelletjes groep 3 in het leven geroepen. Speciaal voor deze kinderen die zich in groep 3 bevinden hebben wij een selectie van geschikte rekenspelletjes gemaakt en deze aan onze pagina toegevoegd.

Wij zullen regelmatig nieuwe rekenspelletjes voor groep 3 kinderen aan deze pagina toevoegen. Hoogstaande educatieve kwaliteiten en spelcomponenten die bij de belevingswereld van kinderen aansluiten zijn van essentieel belang. Vooral vanwege het lage aandachtspan kijken wij kritisch naar de spelcomponenten gedeelte van de rekenspelletjes. Indien deze niet leuk genoeg is voegen wij het rekenspelletje niet toe aan ons overzicht.

In de categorie rekenspelletjes voor groep 3 willen wij alleen de beste rekenspelletjes aanwezig hebben. Daarom plaatsen wij niet alle inzendingen. Bovendien laten wij kinderen uit groep 3 de spelletjes eerst testen. Pas nadat deze door de kritische keuring zijn gekomen worden de rekenspelletjes geplaatst.